Вхiд на сайт
Авторизацiя

Доба в АТО: один військовий загинув, четверо поранені

Доба в АТО: один військовий загинув, четверо поранені
Протягом минулої доби у зоні АТО було зафіксовано 122 обстріли українських позицій з боку терористів. Як повідомляє прес-центр АТО, на Маріупольському напрямку танки вели вогонь по Водяному та Лебединському. Також по Водяному терористи завдали удару з артилерії.

З мінометів різних калібрів, гранатометів, протитанкових ракетних комплексів та стрілецької зброї бойовики обстріляли Гнутове, Новотроїцьке, Красногорівку, Павлопіль, Водяне, Новогригорівку та Широкине. Також з мінометів обстрілювали Гнутове, Чермалик, Талаківку, Павлопіль, та Водяне. По Березовому, Водяному і Широкиному вели вогонь БМП та снайпери.

На Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів бойовики обстрілювали Авдіївку, Майорськ, Троїцьке, Верхньоторецьке, Новгородське, Піски, а з гранатометів та стрілецької зброї – Північне, Піски, Зайцеве, Верхньоторецьке, Кам’янку та Невельське. По Кам’янці вогонь вів снайпер, по Луганському – БМП.

На Луганському напрямку зі 152 міліметрової артилерії терористи неодноразово обстрілювали Кримське. З мінометів різних калібрів були обстріляні Новоолександрівка, Попасна, Новтошківське, Кримське, Троїцьке, Оріхове, з гранатометів – Троїцьке, Новоолександрівка, Новозванівка, Кримське.

У штабі також додали, що четверо українських військових були поранені, один травмований, один загинув.

Нагадаємо, протягом дня 6 березня терористи 71 раз обстріляли позиції сил АТО.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: