Вхiд на сайт
Авторизацiя

Москаль висловився про роботу поліції: на Закарпатті "біціґлі" почали красти на 50% більше

Москаль висловився про роботу поліції: на Закарпатті "біціґлі" почали красти на 50% більше
Голова Закарпатської обласної державної адміністрації на офіційному сайті висловився про роботу поліції на Закарпатті.

– За три місяці підготовки нового патрульного поліцейського неможливо навчити затримувати кілерів, знешкоджувати бандформування, розкривати замовні вбивства чи інші тяжкі злочини, – заявляє Геннадій Москаль.

– Таких професійних знань вони ніколи не будуть мати, і їх від них ніхто не вимагає. Однак розкрити крадіжку біціґлів (велосипеда) чи спіймати квартирного злодія патрульні поліцейські не те, що можуть, а зобов’язані.

На Закарпатті Нова патрульна поліція з 2016 року відповідає за охорону громадського порядку в Ужгороді та Мукачеві, тому наводжу тут порівняльну статистику, яка вказує на ефективність її роботи.

Якщо протягом 2015 року (ще до створення Нової патрульної поліції) в Ужгороді було викрадено 173 біціґлі, то в 2016 – аж 256 (тобто на 48% більше). Схожа картина і в Мукачеві: у 2015-му – 64 викрадень біціґлів, а в 2016-му – 89, що на 39 відсотків більше.

Так само різко збільшилася й кількість квартирних крадіжок. У 2015 році в Ужгороді було скоєно 75 квартирних крадіжок, а в 2016-му – 120 (плюс 60 відсотків). У Мукачеві в 2015-му скоєно 78 квартирних крадіжок, а в 2016-му – 96 (ріст на 23 %). Я розумію, що відзняти на відео і виставити в Youtube неправильно припарковану машину чи якогось начальника, що сів напідпитку за кермо, прихильно сприймається інтернет-спільнотою. Але це не може бути показником ефективності для правоохоронного органу, справжній показник – це зменшення злочинності й спокій на вулицях і в домівках. А з цим у Нової патрульної поліції повний провал.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: