Вхiд на сайт
Авторизацiя

Україна вперше увійшла до четвірки лідерів рейтингу національних брендів

Україна вперше увійшла до четвірки лідерів рейтингу національних брендів
Україна піднялася на 27 пунктів та увійшла до четвірки країн-лідерів зі зростання в рейтингу Національних брендів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі – торговий представник України Наталія Микольська.

«Україна вперше за досить довгий час продемонструвала зростання (+27%) та ще й у війшла до 4 країн-лідерів по зростанню в рейтингу Національних брендів 2016 Nation Brands 2016 Annual Report. Це наша спільна робота і робота кожного зокрема», - зазначила Микольська.

Згідно з рейтингом, до четвірки країн-лідерів також увійшли Люксембург (+43%), Пакистан (+38%) та Чехія (+27%).

Слід зазначити, що у 2014 році Україна була на 53-му місці рейтингу Національних брендів, а її національний бренд оцінювали у $80 млрд. Після цього відбулося суттєве падіння на 45%, потім вартість національного бренду зросла до $56 млрд у 2016 році.

Україна вперше увійшла до четвірки лідерів рейтингу національних брендів


Рейтинг Національних брендів щороку складає британська консалтингова компанія Brand Finance. Він враховує вартість брендів, динаміку розвитку та рівень інвестування.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: