Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті озброєний чоловік вимагав від односельчанина тисячу доларів

Тепер закарпатцю загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

На Закарпатті озброєний чоловік вимагав від односельчанина тисячу доларів


Тячівською місцевою прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно мешканця Тячівського району, який обвинувачується у вимаганні та незаконному поводженні зі зброєю (ч. 2 ст. 189, ч. 1 ст. 263 КК України). Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Досудовим розслідуванням установлено, що обвинувачений у період з липня 2016 року по січень 2017 року, під надуманим приводом, вимагав від односельчанина гроші у сумі 1000 доларів США за начебто неналежний ремонт транспортного засобу, погрожуючи потерпілому застосуванням фізичного насильства.

Місцевою прокуратурою спільно з Тячівським відділом поліції у даному кримінальному провадженні проведено негласну слідчу (розшукову) дію у виді контролю за вчиненням злочину.

В ході цього негласного заходу 4 січня 2017 року під час отримання частини обумовленої суми грошових коштів в розмірі 300 доларів США зловмисника затримано «на гарячому» працівниками поліції.

При затриманні у підозрюваного також вилучено короткоствольну вогнепальну зброю - пістолет іноземного виробництва, який останній зберігав та носив без передбаченого законом дозволу.

Результати проведеної негласної слідчої (розшукової) дії використано у доказуванні.

За вчинення інкримінованих злочинів обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: