Вхiд на сайт
Авторизацiя

Бойовики 54 рази обстріляли позиції сил АТО: двоє поранених бійців ЗСУ, один травмований

Бойовики 54 рази обстріляли позиції сил АТО: двоє поранених бійців ЗСУ, один травмований
З початку доби 5 березня бойовики здійснили 54 обстрілу по позиціях українських військових, двоє бійців поранені, один – травмований.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО в Facebook.

"Упродовж дня танки окупантів неодноразово вели вогонь по Луганському, шахті Бутовці, Кам’янці і Пісках. З мінометів різних калібрів, гранатометів та стрілецької зброї – по Авдіївці, Майорську, Новгородському, Троїцькому, Опитному, Пісках та Зайцевому. БМП вели вогонь по Луганському", – йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку з мінометів обстріляли Талаківку, Гнутове, Водяне та Широкине. З великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Водяне, Гнутове, Широкине, Павлопіль. БМП і танки противника вели вогонь по Водяному та Широкиному. Також Широкине обстріляли з протитанкових ракетних комплексів.

На Луганському напрямку зі 120 міліметрових мінометів бойовики обстріляли Новоолександрівку та Богуславське. Зі стрілецької зброї – Попасну.

Раніше повідомлялося, що за минулу добу в районі проведення АТО бойовики 110 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил. В результаті один військовий ВСУ загинула, ще 10 були поранені і двоє травмовані.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: