Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ведучих Євробачення 2017 вдягатимуть українські дизайнери

Відомі українські дизайнери створюватимуть образи для ведучих Євробачення-2017.

Ведучих Євробачення 2017 вдягатимуть українські дизайнери


Ескізи костюмів для ведучих розроблятимуть 11 брендів: Litkovskaya, LAKE Studio, FROLOV, Luvi, ARTEMKLIMCHUK, Podolyan, Theo, Burenina, AndreTan, Indposhiv і Gapchuk.

Пізніше серед усіх образів мовник-організатор пісенного конкурсу UA:Перший спільно з модним журналом Vogue визначать 17 найкращих образів.

"Ми вважаємо за честь співпрацювати з найкращими українськими дизайнерами і абсолютно відкриті до будь-яких їхніх ідей. Цей конкурс на створення образів для ведучих – прекрасна можливість показати, що в Україні є ще й багато талановитих дизайнерів, якість роботи яких не поступається якості роботи зарубіжних фахівців. Тим більше, що в основі загальної концепції шоу закладена ідея: "Зроблено в Україні", – розповіла заступник шоу-продюсера Євробачення-2017 Олена Агєєва.

Нагадаємо, що раніше стали відомі імена щасливчиків, які будуть вести українське Євробачення. Цьогоріч їх буде аж троє.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: