Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чергове здорожчання на Закарпатті: перевізники підвищили вартість квитків (ВІДЕО)

Квитки на автобуси на закарпатських автостанціях знову здорожчали - вже втретє з початку року. Водії вважають нові тарифи нерентабельними, оскільки стан доріг в області поганий, та й автобуси потребують постійного ремонту.

Чергове здорожчання на Закарпатті: перевізники підвищили вартість квитків (ВІДЕО)


Квитки на автобуси на закарпатських автостанціях знову дорожчають - уже втретє з початку року. Щоправда, – не на всі рейси.

Ціна проїзду в Мукачево за 2 місяці зросла майже на 10 гривень: від 23,50 до 31,83. Поїздка в Перечин подорожчала на кілька гривень і тепер вартує 12,77.

Та і це не рентабельний тариф, бідкаються водії, мовляв, дороги погані, і автобуси потребують постійного ремонту.

Вартість перевізники встановлюють кожен свою, – кажуть пасажири. Натомість якість перевезень після здорожчання не змінилася.

Те, що ціна проїзду постійно збільшується уже втретє – пасажирам тільки здається, пояснюють перевізники. Мовляв, ціну підняли – але не одразу всі, кожен перевізник – окремо. Хтось зробив це на початку березня, хтось – тільки в лютому.

Загалом, вартість одного пасажиро-кілометра зросла на 20%, і тепер становить 60 копійок, замість 50-ти, як це було раніше. Адже тариф вільний і вже півтора року не регулюється державою. Перевізники самі встановлюють ціни, залежно від умов господарювання і оцінки рентабельності. До того ж на ціну впливає якість дорожнього покриття і завантаженість маршруту, тож різні напрямки в одного перевізника часто мають й різну вартість. Детальніше у сюжеті "21 Каналу":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: