Вхiд на сайт
Авторизацiя

8 березня: які знижки очікувати українцям перед святом?

До 8 березня (Міжнародного жіночого дня) готуються не лише чоловіки, а і вся комерційна сфера України. Так, сотні торгівельних центрів та тисячі інтернет-магазинів борються за увагу покупців святковими знижками та вигідними пропозиціями.

8 березня: які знижки очікувати українцям перед святом?


За даними платформи Скидочник, що спеціалізується на об`єднанні акцій та розпродажів країни, традиційно очікується знижка -8% у більшості організацій. Однак, експерти стверджують, що економія виходить несуттєвою, тому торгівельні майданчики змушені робити знижки до 30%, щоб стимулювати покупців до покупки. Очікувати зниження цін варто у сферах, які потенційно можуть бути подарунком для жінки, а це не лише найрізноманітніші товари, але й сертифікати у салони краси, на відвідування SPA-процедур, відпочинок за містом у комфортабельних готелях і багато-багато іншого. .

Варто звернути увагу на інтернет-магазини електроніки. Так, популярні Comfy, Розетка, Фокстрот, Eldorado та інші обіцяють знижки до -50% на мобільні телефони, гаджети для краси і здоров`я та пристрої для кухні. Якщо ви планували купівлю крупної побутової техніки, зараз на неї варто звернути увагу. У більшості випадків знижки будуть дійсні до 8-10 березня.

Суттєві розпродажі очікуються в магазинах косметики та парфумерії, оскільки це найпопулярніший подарунок, після квітів. На другому місці – ювелірні прикраси, тому маркетологи ламають голову над акційними пропозиціями, щоб отримати клієнта. За статистикою третій популярний подарунок – нижня білизна. Так, акції на жіночу білизну вже представили Anabel Arto, Intimo та Bon Prix.

Загалом, зменшення цін очікується і в супермаркетах на популярні передсвяткові товари: цукерки, каву та знижки на алкогольні вироби.

За оцінками експертів, в середньому на один подарунок планують витратити від 300 до 1000 грн.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: