Вхiд на сайт
Авторизацiя

Директор одного з підприємств Закарпаття сплатив більше мільйона гривень завданої держбюджету шкоди

Прокуратурою області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного ухилення директором одного з підприємств області від сплати податків та зборів (ч.1 ст.212 КК України).

Директор одного з підприємств Закарпаття сплатив більше мільйона гривень завданої держбюджету шкоди


Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Встановлено, що службові особи, здійснюючи керівництво фінансово-господарською діяльністю товариства, умисно, з корисливих мотивів, організували ввезення на митну територію України товару без відображення в повному обсязі відомостей про нього під час переміщення через державний кордон України.

Зокрема, не було в повній мірі зазначено найменування, кількість, асортимент та вартість товару, таким чином занижено ввізне мито та податок на додану вартість.

За результатами досудового розслідування підозрюваний визнав свою вину, а завдану державному бюджету шкоду у розмірі майже 1 млн. 200 тис.грн. вже відшкодовано. Відтак, кримінальне провадження направленню до суду для вирішення питання про звільнення особи від кримінальної відповідальності на підставі ч.4 ст.212 КК України.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: