Вхiд на сайт
Авторизацiя

Приватбанк попередив про спам-атаку шахраїв

Приватбанк попередив про спам-атаку шахраївПриватбанк попереджає клієнтів банку про масове розсилання спаму з вірусом на електронну пошту українців від імені Приватбанку.
Про це йдеться у повідомленні фінустанови.
"Сьогодні відбулося масове розсилання спаму на електронну пошту українців від імені Приватбанку. Листи було надіслано від користувачів із доменним ім’ям ***.ru та ***com.ua. Лист містить вірус", - йдеться у повідомленні.
У банку зазначили, що пошта, з якої приходить інформація від банку, завжди закінчується на @privatbank.ua та @pbank.com.ua.
"Будь-які сторонні адресанти, які маніпулюють назвою Приватбанку, є банальними розповсюджувачами спаму та шахраями", - наголосили в банку.
У Приваті наголосили, що не можна переходити за посиланнями, завантажувати чи встановлювати файли з листа, якщо його отримано не від відправника @privatbank.ua та @pbank.com.ua.
"Це може призвести не лише до пошкодження програмного забезпечення, а й до втрати персональних даних", - підсумували в банку.
Економічна правда


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: