Вхiд на сайт
Авторизацiя

Подаруйте жінкам незабутнє свято разом з Гостинним двором Чарда

Подаруйте жінкам незабутнє свято разом з Гостинним двором Чарда


Після сніжної та морозної зими на Закарпаття приходить довгоочікувана весна. Її прихід знаменує світле свято 8-го Березня, коли суспільство віддає шану берегиням людського роду – нашим ніжним матерям, турботливим бабусям, любим сестричкам, коханим дружинам, милим дочкам та онучкам, надійним подругам та колегам.

Створити незабутнє свято для найдорожчих жінок допоможуть у Гостинному дворі Чарда. Популярний ресторан, який розташований у передмісті Ужгорода, готує своїм гостям насичену програму, цікаві новинки та сюрпризи до 8 Березня.

Святковий вечір у «Чарді» проходитиме за участі популярного закарпатського ведучого Тудора Кілару, а приємна жива музика та тематичне оформлення залу створять чудову атмосферу для відпочинку.

Смачні новинки готує для відвідувачів професійна команда кухарів «Чарди» – пригощатимуть стравами з нового меню, які вразять навіть найвибагливіших гурманів.

Окрім того, у ресторані на Вас чекає тематична фотозона, протягом вечора працюватиме професійний фотограф.

Подаруйте жінкам справжнє свято разом з Гостинним двором «Чарда»!

Щоб замовити та дізнатися подробиці святкового вечора звертайтеся за телефоном +38 (099) 383 1414.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: