Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Стежками Карпатської України": у Хусті відбудеться науково-просвітницький форум

Головна мета форуму - зібрати всі матеріали по Карпатській Україні і об'єднати їх в один науково-популярний часопис історії Закарпатської області 1938-39го року для дітей та дорослих.

"Стежками Карпатської України": у Хусті відбудеться науково-просвітницький форум


3-5 березня в місті Хуст відбудеться науково-просвітницький форум "Стежками Карпатської України", ціллю якого є об'єднати якомога більше людей, зацікавлених історією краю кінця першої половини ХХ ст. та зібрати всі матеріали по Карпатській Україні і об'єднати їх в один науково-популярний часопис історії Закарпатської області 1938-39го року для дітей та дорослих.

Метою форуму є укласти посібник, що буде якнайкраще описувати події тих часів у доступному для всіх вікових та соціальних верств населення форматі, задля поширення відомостей про волевиявлення закарпатців та заохочення людей до вивчення історії краю.

Форум відбудеться у форматі презентації-дискусії, під час якого кожен учасник матиме нагоду презентувати власні напрацювання та дослідження по даній темі і взяти участь у формуванні новітнього часопису з історії Закарпатського краю.

До участі у форумі запрошуються краєзнавці, історики, дослідники та любителі історії, що мають унікальні матеріали по історії, пов'язаних з формуванням державності в Закарпатті.

Організатором даного заходу є Всеукраїнська Молодіжна Громадська Організація "Фундація Регіональних Ініціатив" за підтримки Управління культури, молоді та спорту Хустської міської ради та інших організацій-партнерів.

Місце проведення форуму: Малий зал, Хустської міської ради (3 поверх)

Для участі у форумі необхідно зареєструватися за посиланням.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: