Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, де в Ужгороді впродовж тижня можуть виключити світло

Закарпаттяобленерго попереджає про проведення запланованих робіт, у зв'язку з якими можливі відключення світла у різних районах міста.

Стало відомо, де в Ужгороді впродовж тижня можуть виключити світло


Як повідомляє кол-центр ПАТ «Закарпаттяобленерго», сьогодні, 27 лютого, працівники Ужгородського МРЕМу проводитимуть такі роботи:

- з 13.00 до 17.00 монтаж комірки на вулиці Можайського (колишня залізнична лікарня);
- з 09.00 до 17.00 реконструкцію лінії на вулиці Орлая;
- з 09.00 до 12.00 ремонтні роботи на вулицях Другетів, Доманинській.

Весь цей тиждень, з 27 лютого по 3 березня, працівники МРЕМу робитимуть реконструкцію лінії на вулиці Тормашській. Роботи проводитимуть з 09.00 до 17.00.

На вівторок, 28 лютого, заплановані монтажні роботи на вулиці Собранецькій (станція швидкої медичної допомоги, ЗАТ «Закарпатліс»).

Монтажні роботи проводитимуть і в середу, 1 березня, на вулицях Другетів, Добрянського, Кармелюка, Герцена, Чернишевського, Попова, Павловича.

На вулиці Кошицькій у четвер, 2 березня, працівники МРЕМу робитимуть капітальний ремонт.

3 березня, з 09.00 до 17.00, обрізатимуть гілки на вулиці Романа Шухевича (Лавріщева).

У зв’язку з цими роботами можливі відключення електроенергії.

За додатковою інформацією звертайтеся безпосередньо до ПАТ «Закарпаттяобленерго» http://www.energo.uz.ua/, контактний номер кол-центру - 0 800 50 16 20.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: