Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні найближчим часом повністю ліквідують пожежну інспекцію

В Україні найближчим часом повністю ліквідують пожежну інспекцію


Уже найближчим часом в Україні оголосять про повну ліквідацію державної пожежної інспекції. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає ТСН.

Розповідаючи про свої плани роботи на займаній посаді, голова МВС згадав і про повне завершення реформи Державної служби з питань надзвичайних ситуацій.

Зокрема, Аваков відзначив: "Найближчим часом ми оголосимо про повне скорочення і знищення такого поняття, як пожежна інспекція. Коли до вас буде приходити пожежний інспектор - не додому, а у ваш маленький кіоск або мале підприємство, буде приходити і говорити, як зазвичай вони просять відповідні гроші... Це потроху буде відходити".

Зазначимо, що раніше радник міністра внутрішніх справ України Анастасія Дєєва заявила, що в шести українських областях стартує проект по створенню бригад пожежників, які складаються з добровольців.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: