Вхiд на сайт
Авторизацiя

77-річна шведка влаштувала фурор у фіналі Нацвідбору на Євробачення 2017

Жінка танцювала брейк, крутилася на голові і навіть сіла на шпагат

77-річна шведка влаштувала фурор у фіналі Нацвідбору на Євробачення 2017


Сюрпризом першого конкурсанта Нацвідбору на Євробачення 2017 групи "Сальто назад", які виконали на сцені пісню "О, мамо!" стала 77-річна бабуся-брейкдансер. Бабуся вийшла на сцену посеред виступу і влаштувала запальні танці з трюками на голові і шпагатом.

Спершу всі подумали, що це мама лідера групи Сашка Таба, однак виявилося, що жінка приїхала підтримати музикантів зі Швеції. CrazyGrandma виступала безкоштовно. Її попросили брати участь в номері, написавши лист. Про це за лаштунками Нацвідбору розповів журналістам соліст, повідомляє кореспондент Styler.



Члени журі були шоковані несподіваною появою бабусі на сцені і сказали, що це внесло ще більше безпосередності в номер групи. Глядачі також підтримали учасників бурхливими оплесками.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: