Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті спіймали квартирних крадіїв

На Закарпатті спіймали квартирних крадіївПрацівники кримінальної поліції Виноградова викрили двох молодих жителів с.Хижа Виноградівського району, які залізли в чужий будинок. За даним фактом розпочато розслідування

У поліцію м.Виноградова звернувся із заявою 36-річний житель с.Хижа Виноградівського району. Заявник повідомив про те, що невідомі особи обікрали будинок його покійної матері, в якому на даний час ніхто не проживає.

Як встановили працівники кримінальної поліції, крадії залізли в пустуючу хату через незачинене вікно. Після їхнього візиту з будинку зник телевізор марки «Самсунг», антена, постільна білизна та інші домашні речі. Сума заподіяних збитків склала 3000 гривень.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у приміщення).

За скоєння крадіжки з будинку правоохоронці затримали двох жителів Хижі віком 26 і 28 років. Речові докази вилучено. У ході досудового розслідування перевірятиметься причетність обох чоловіків до скоєння аналогічних злочинів.



Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: