Вхiд на сайт
Авторизацiя

Укренерго не проводитиме віялові відключення електроенергії до кінця опалювального сезону

Укренерго не проводитиме віялові відключення електроенергії до кінця опалювального сезону
Теплові електростанції з моменту введення надзвичайних заходів в енергосистемі країни скоротили споживання вугілля антрацитної групи вдвічі, що дозволить уникнути Укрутіть відключень електроенергії до кінця опалювального сезону.

Про це повідомив глава НЕК Укренерго, передає НВ. "Роблячи попередні розрахунки, ми розраховували на 40% економії. Фактично ми витрачаємо цього палива в два рази менше, ніж витрачали б його без введення надзвичайного стану", - сказав керівник компанії.

За словами глави Укренерго, без урахування Луганської ТЕС, яка працює в "острівному режимі", забезпечуючи електроенергією північ області, решта антрацитових блоків ТЕС використовують всього 7-8 тис. тонн вугілля на добу.

"Це дає нам можливість стверджувати, що ми гарантовано зможемо пройти осінньо-зимовий період до кінця опалювального сезону без обмеження споживачів і без відключень, якщо не відбудуться які-небудь технологічні порушення", - зазначив Ковальчук.

Раніше повідомлялося, що Україна за добу збільшила запаси вугілля на ТЕС


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: