Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді зловмисник відібрав у пенсіонерки мобільний телефон

Невідомий попросив у жінки телефон, аби подзвонити. Та тільки-но мобілка опинилась у його руках - втік. Правоохоронці вирахували шахрая.

В Ужгороді зловмисник відібрав у пенсіонерки мобільний телефон


До працівника поліції під час патрулювання ринку в Ужгороді звернулася 65-річна жінка та повідомила, що у неї забрали мобільний телефон. Потерпіла розповіла, що вийшла з торгового закладу та наткнулася чоловіка, який попросив дати телефон для здійснення дзвінка, проте забрав його та зник в невідомому напрямку.

Оперативники Ужгородського відділу поліції розшукали чоловіка, який ошукав жінку. Ними виявилися 33-річний ужгородець, який уже відбував покарання за крадіжку.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 190 Кримінального кодексу України, тобто шахрайство. Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: