Вхiд на сайт
Авторизацiя

Одразу у двох закарпатців полісмени виявили арсенали зброї (ФОТО)

Відразу у двох населених пунктах Іршавського району працівники кримінальної поліції провели санкціоновані судом обшуки та виявили зброю

Одразу у двох закарпатців полісмени виявили арсенали зброї (ФОТО)


Іршавськими оперативними працівниками було отримано інформацію про те, що 47-річний житель села Луково може зберігати вдома незаконну зброю. Як з’ясувалося, чоловік раніше служив у десантних військах і додому приніс армійські трофеї: магазин зі 6 патронами, штик-ніж до АКСУ, десантний штик-ніж та ленту зі 3 патронами калібру 7,62мм.

25-річний мешканець села Кам’янське незаконну зброю приніс додому із АТО. Вдома в нього працівники кримінальної поліції знайшли 2 магазини до автомата Калашникова, штик-ніж та ніж – мачете.

Одразу у двох закарпатців полісмени виявили арсенали зброї (ФОТО)


Вилучені боєприпаси та холодну зброю направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За даними фактами розпочато кримінальні провадження ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років, інформують у поліції Закарпаття.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: