Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті поменшало населення (ВІДЕО)

За 2016 рік народилося майже на 800 дітей менше, ніж у минулому. Померло ж закарпатців приблизно стільки ж, як і минулоріч.

На Закарпатті поменшало населення (ВІДЕО)


У Закарпатті зменшилася кількість населення. За 2016-й рік у краї народилося понад 16 тисяч дітлахів, а це - майже на 8 сотень менше, ніж у минулому році.

Статистика смертності – майже незмінна – близько 15-ти з половиною тисяч краян за рік. Найпоширеніші причини: хвороби системи кровообігу, органів травлення, або новоутворення.

Міграційне скорочення зафіксоване у Мукачівському, Перечинському, Тячівському, Рахівському, Берегівському та Виноградівському районах.

За рік на Закарпаття прибуло понад 3 тисячі осіб, вибуло - 4 тисячі 300, через це кількість населення скоротилася майже на тисячу людей. Детальніше у сюжеті "21 Каналу":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: