Вхiд на сайт
Авторизацiя

Погода на четвер: синоптики прогнозують на Закарпатті сильні дощі

Погода на четвер: синоптики прогнозують на Закарпатті сильні дощі
За прогнозами Закарпатського обласного центру з гідрометеорології, на добу з 21 год. 22 лютого до 21 год. 23 лютого 2017 року прогнозують по Закарпатській області хмарну погоду, вночі та вранці дуже сильні дощі,

У горах дощ, мокрий сніг та сніг, вдень: часом дощ, у горах подекуди мокрий сніг, місцями сильні опади. Подекуди: туман, налипання мокрого снігу, хуртовини, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12, місцями пориви до 17-22 м/с. Температура повітря вночі 1-6° тепла, на високогір'ї 2-4° морозу, вдень 2-7°, подекуди на рівнинах до 10° тепла.

В Ужгороді: Хмарно, вночі часом дощ, вдень слабкий дощ. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2-4 ° тепла, вдень 6-8° тепла.

Крім того, Укргідрометцентр повідомляє, що в центральних областях температура повітря від +6 до +8. На заході країни температура від +6 до +12. На півночі України температура повітря становитиме від +6 до +8. У східних областях від +6 до +10. У південних областях температура від +10 до +13.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: