Вхiд на сайт
Авторизацiя

Москаль заявив, що "професійна діяльність" російських спецслужб на Закарпатті не вартує й виїденого яйця

У вівторок (21.02) голова СБУ Василь Грицак заявив на брифінгу, що Росія фінансує створення політичних проектів в Україні, які підтримують федералізацію.

Москаль заявив, що "професійна діяльність" російських спецслужб на Закарпатті не вартує й виїденого яйця


Зокрема, йдеться про такі регіональні проекти, як «Закарпатський край», «Одеса за порто-франко», «Соціальне Запоріжжя», «Слобожанщина», «Громадська рада Дніпропетровщини», «Бессарабська республіка «Буджак», «Галичина» (Львівська область).

– Із подивом дізнався від голови СБУ пана Василя Грицака про те, що серед політичних проектів, які фінансує Росія для дестабілізації ситуації в Україні, є й такий собі «Закарпатський край» із Ужгорода, – заявляє голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль. – Ми перевірили й з’ясували, що така громадська організація дійсно зареєстрована на Закарпатті в 2015 році. Очолює її колишній прокурорський працівник, який давно пішов на пенсію. За останні півтора роки «Закарпатський край» провів кілька круглих столів «про економіку краю», ефект від яких дорівнює нулю. Щодо фінансування цієї ГО російськими спецслужбами нічого сказати не можу, це компетенція СБУ, але від себе відповідально заявляю – жодного, навіть мінімального впливу на ситуацію в області «Закарпатський край» не має, розхитати ситуацію тут не спроможний і все, на що здатний, – це зібрати кількох пенсіонерів і поговорити «ні про що». Тому якщо російські спецслужби покладають якісь надії на подібні проекти, то вони викидають гроші на вітер, а ціна їхнього професіоналізму не вартує й виїденого яйця!


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: