Вхiд на сайт
Авторизацiя

Безпека понад усе: найсучасніші технології у картках КОМІНВЕСТБАНКУ

Безпека понад усе: найсучасніші технології у картках КОМІНВЕСТБАНКУ


Українці усе частіше роблять покупки та здійснюють розрахунки в Мережі. З розвитком функціоналу та зростаючої популярності платіжних карток все більшої уваги потребує питання захисту їх власників від дій шахраїв. Саме тому закарпатський КОМІНВЕСТБАНК використовує найсучасніші системи безпеки від Mastercard.

Завдяки чіп-технології клієнти банку отримують увесь спектр захисних заходів, які діють 24 години на добу. Окрім того, варто розуміти, що під час транзакції передаються унікальні дані, які неможливо використати вдруге для шахрайства, а вбудований мікрочіп надійно захищає цю інформацію від сторонніх осіб.

Незмінним охоронцем платіжної картки залишається технологія 3D Secure, яка забезпечує максимальний рівень безпеки проведення операцій з використанням картки в Інтернеті. Серед головних переваг такої системи - проведення додаткової ідентифікації держателя платіжної картки, яка забезпечується шляхом обов'язкового введення власником картки одноразового пароля, який під час проведення операції автоматично надсилається банком у СМС-повідомленні на номер його мобільного телефону.

Послуга надається автоматично та безкоштовно всім клієнтам, у яких підключено сервіс СМС-банкінг до картки.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: