Вхiд на сайт
Авторизацiя

До уваги водіїв: обмеження руху вантажівок на ділянці автошляху Мукачево – Хуст знято

В У ДСНС України у Закарпатській області повідомили оперативну інформація щодо ліквідації наслідків несприятливих погодних умов на території Закарпатської області станом на 12:00.

До уваги водіїв: обмеження руху вантажівок на ділянці автошляху Мукачево – Хуст знято


Станом на 12:00 21 лютого рішенням служби автомобільних доріг обмеження руху великовагових транспортних засобів на ділянці автошляху Мукачево – Хуст (завдовжки 66 км) знято.

21 лютого 2017 року внаслідок снігопаду на території Закарпатської області утворилася загроза ускладнення руху на ділянках автошляху Київ-Чоп (поблизу м. Ужгород), на автошляху Київ-Чоп (поблизу с.В.Лази Ужгородського району) та на ділянці від м. Мукачево до м .Хуст автошляху Мукачево-Рахів-Богорочани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів.

На вказаних ділянках автошляхів чергує 3 одиниці спецтехніки оперативно-рятувальної служби області. Станом на 12:00 надано допомогу в буксируванні 15 автомобілів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: