Вхiд на сайт
Авторизацiя

Почесний громадянин Ужгорода пішов із життя на 72 році після тяжкої хвороби (ВІДЕО)

Почесний громадянин Ужгорода пішов із життя на 72 році після тяжкої хвороби (ВІДЕО)
З глибоким сумом ужгородці сприйняли звістку про важку втрату. Сьогодні, 20 лютого, після тяжкої тривалої хвороби відійшов у вічність Лев Йосипович Луцкер – Почесний громадянин Ужгорода, відомий театральний діяч та педагог.

Не одне покоління ужгородців пам’ятає його за активною діяльністю у театрі для дітей і молоді «Ровесник», школі раннього розвитку дітей «Радість», закарпатському руху КВН. Із 2000 року Лев Йосипович проживав у Німеччині, у місті Штраубінг, проте ніколи не забував про Ужгород, якому присвятив багато відеороликів-презентацій, інформує прес-служба Ужгородської міської ради.

Період свого життя в Ужгороді, а це майже 50 років, Лев Йосипович називав дивовижним часом, відзначаючи, що про Ужгород не можна не писати віршів, не малювати його. “Усе, що я робив, було моїм життям. І те, що я любив – старався віддавати своїм учням, друзям, глядачам”, – сказав Лев Йосипович в останньому інтерв’ю газеті “Ужгород”, яке дав напередодні Дня міста у 2016 році.

Щирі співчуття близьким і рідним, усім, хто знав Лева Луцкера, цінує добрі справи, зроблені ним для Ужгорода і Закарпаття. Пам’ять про нього завжди буде світлою.

За активну громадянську позицію та внесок у розвиток міста у минулому році йому було присвоїли звання "Почесний громадянин Ужгорода". За останні роки він створив багато відеороликів, частина яких була присвячена рідному місту.

У соцмережах ужгородці діляться скорботними дописами про важку втрату.

Спасибо за театральную студию, за спектакли, за школу "Радость", за много новаторських идей, которые Вы внедрили в жизнь и за Ваши фильмы про Ужгород и про нас....Пусть земля будет пухом.....

Опубліковано Аленою Каминською 20 лютого 2017 р.


Міський голова Богдан Андріїв, депутатський корпус Ужгородської міської ради, виконавчий комітет з глибоким сумом сприйн...

Опубліковано Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка 20 лютого 2017 р.


Більше - в сюжеті Закарпатської філії ПАТ НСТУ Тиса-1.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: