Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгородському районі чоловік намагався розрахуватися у магазині..патронами (ФОТО)

Співробітники Ужгородського відділення поліції розшукали чоловіка, який намагався розрахуватися в магазині у селі Концово патронами

В Ужгородському районі чоловік намагався розрахуватися у магазині..патронами (ФОТО)


На службу «102» надійшло повідомлення від продавця магазину в селі Концово Ужгородського району. Жінка повідомила, що один із відвідувачів торгового закладу хотів придбати продукти і розрахуватися за них набоями. Чоловікові не вистачало певної суми на покупки, і він запропонував продавцю бартер.

Оперативники та патрульні Ужгородського відділення поліції розшукали цього чоловіка та вилучили у нього пакунок з 21 патроном 7,62 мм калібру. Власником набоїв виявився 54-річний ужгородець. Чоловік пояснив, що знайшов небезпечний пакунок на смітнику. Патрони направлені на експертизу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України, тобто незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

В Ужгородському районі чоловік намагався розрахуватися у магазині..патронами (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: