Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Міжгірщині вогнеборці врятували житловий будинок від знищення пожежею

19 лютого о 19:08 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Верховинській у селі Майдан Міжгірського району. Горіла надвірна споруда, під одним дахом якої було розташовано літню кухню та хлів.

На Міжгірщині вогнеборці врятували житловий будинок від знищення пожежею


Для ліквідації на місце було направлено чергові відділення 4-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Міжгір’я у складі 8 рятувальників на двох пожежних автомобілях.

На момент прибуття вогнеборців, вогонь вже розповсюдився по всій площі надвірної споруди та загрожував перекинутись на поруч розташований житловий будинок власників. Також розповсюдженню полум’я сприяло й те, що на горищі, яке стало осередком пожежі, зберігалась велика кількість сіна.

Однак, бійці ДСНС не дали вогню наробити ще більшого лиха та оперативно локалізували пожежу о 19:40, а о 20:20 повністю ліквідували її.

У результаті знищено крівлю надвірної споруди по всій площі та тону сіна. Також пошкоджено фронтон житлового будинку.

Причину пожежі встановлюють правоохоронці. Однак не виключно, що загорання виникло через коротке замикання електромережі.

Травмованих та загиблих на пожежі не було, повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: