Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українцям перерахують субсидії через подорожчання світла

Розмір субсидій, які нараховують органи соціального захисту в якості часткової компенсації вартості комунальних послуг, в березні буде переглянутий і перерахований у зв'язку з плановим підвищенням тарифів на електроенергію.

Українцям перерахують субсидії через подорожчання світла


Про це у Facebook повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів України.

"У березні 2017 року проведено перерахунок розміру субсидії для всіх її одержувачів у зв'язку з плановим підвищенням цін на електроенергію. При цьому різниця, обумовлена зміною тарифів на тепло, буде компенсована",– мовиться у повідомленні уряду.

Зазначається, що перерахунок субсидій здійснюється органами соціального захисту населення автоматично після завершення опалювального сезону без додаткового звернення громадян.

"Доплата буде проведена через особові рахунки громадян в теплопостачальних організаціях, які зобов'язані за результатами опалювального сезону зробити перерахунок і відобразити всю необхідну інформацію в платіжці",– наголошується в повідомленні Кабміну.

Субсидіантам, яким рахунок за опалення теплопостачальні підприємства формують за нормою із врахуванням фактичної темпера...

Опубликовано Урядовий портал 20 февраля 2017 г.


Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: