Вхiд на сайт
Авторизацiя

АТО: двоє військових поранено, біля Авдіївки відбулося бойове зіткнення

У суботу близько 5 години ранку в районі Авдіївки відбулося бойове зіткнення. Як повідомляє прес-центр штабу АТО, напад бойовиків було відбито.

АТО: двоє військових поранено, біля Авдіївки відбулося бойове зіткнення


Протягом дня на Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська обстріляли Новолуганське, Авдіївку, Піски, Невельське, Троїцьке, Луганське, Опитне та Зайцеве. По Новолуганському вогонь вів снайпер.

На Луганському напрямку з мінометів різних калібрів противник вів вогонь по Новоолександрівці та Кримському, а з гранатометів – по Станиці Луганській. З протитанкових ракетних комплексів бойовики обстрілювали Кримське.

На Маріупольському напрямку з мінометів – Водяне, Павлопіль, а з гранатометів та стрілецької зброї – Павлопіль, Гнутове, Водяне, Широкине, Талаківку. По Широкиному вели вогонь БМП противника.

Загалом станом на 18:00 зафіксовано 49 обстрілів. Двоє українських військових поранено.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: