Вхiд на сайт
Авторизацiя

Найприємніші риси характеру жінок різних знаків Зодіаку

Кожна дівчина має свої особливі властивості, які є привабливими для протилежної статі. Ми пропонуємо вам дізнатися про найприємніші якості представниць прекрасної статі виходячи з знака Зодіаку, під якими вони були народжені.
Найприємніші риси характеру жінок різних знаків Зодіаку

Овен
Жінки, народжені під Знаком Овна, дуже сильні духом, цілеспрямовані, кокетливі і спокусливі. Вони мають дуже сильну волю, тому роблять все необхідне для досягнення своїх цілей.

Телець
Жінки-Тельці мають чудове почуття стилю, тому завжди виглядають неперевершено. Вони красиві і вишукані, дарують оточуючим тепло і створюють своєю присутністю приємну атмосферу.

Близнюки
Ці дами вкрай цікаві в плані спілкування. Вони вміють жартувати і слухати, ігнорувати і бути серйозними в деяких ситуаціях. Жінки-Близнюки як ніхто інший зможуть допомогти своєму чоловікові досягти успіху.

Рак
Сімейні дами, трохи потайливі і сором'язливі. Раки люблять теплу домашню атмосферу, тому намагаються самі її і створювати. Ідеальні мами, дружини і домогосподарки - це Раки.

Лев

Вельми імпульсивні особистості. Левиця потрібен тільки один чоловік, який буде неперевершений і турботливий. До речі, Леви - одні з найвідданіших Знаків Зодіаку, іноді всупереч репутації та іміджу.

Діва
Ці представниці прекрасної статі дуже розумні, мудрі і прагматичні. Вони завжди знають собі ціну, завжди стримані, і якщо знайдуть свою справжню любов, то ніколи її не відпустять.

Терези
Дуже красиві жінки, які мають неперевершене прагнення до безбідного і цікавого життя - це Терези. Ці жінки привабливі і є об'єктом бажань багатьох чоловіків, але дістаються лише одному.

Скорпіон
Дами-Скорпіони - яскравий приклади незалежних жінок. Їх внутрішній світ неймовірно складний, тому розгадати їх практично неможливо. У більшості випадків вибирають кращих чоловіків, причому відразу і на все життя.

Стрілець
Сильна сторона Стрільців - їх незалежність. Жінки, народжені під цими зірками, рідко виходять заміж в молодому віці через сильні прагнення до свободи і самовираження.
.
Козеріг
Кращі якості Козерогів - це неперевершена здатність до збереження спокою. Оскільки таких дам дуже важко шокувати або застати зненацька, вони дуже щасливі і добиваються поставлених цілей.

Водолій

Жінка-Водолій прагне змінити світ на краще, причому починаючи саме з себе. З нею дуже приємно дружити і спілкуватися. Вона незалежна, красива, пунктуальна, і багато чому може вас навчити.

Риби

Неймовірно обдаровані особистості, які здатні викликати фурор в світі мистецтва. Можуть стати кращим другом представника будь-якого Знака Зодіаку. Дуже гарні, причому як душевно, так і в плані зовнішності.

Пам'ятайте, що кожна жінка може звести з розуму будь-якого чоловіка, варто лише їй тільки захотіти. Бажаємо вам успіху у всіх амурних справах.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: