Вхiд на сайт
Авторизацiя

Працівники поліції Закарпаття тричі за добу вилучали у громадян наркотики(ФОТО)

Працівники поліції Закарпаття тричі за минулу добу вилучали наркотичні речовини в жителів Мукачівського та Берегівського районів
Працівники поліції Закарпаття тричі за добу вилучали у громадян наркотики(ФОТО)

Співробітники Берегівського відділу поліції за рішенням суду під час санкціонованого обшуку виявили у мешканця села Косонь наркотики. Берегівськи оперативники виявили в кімнаті підозрюваного в крадіжці два стакани з 80 г марихуани. Речовину вилучено та відправлено на експертизу.
Працівники поліції Закарпаття тричі за добу вилучали у громадян наркотики(ФОТО)

Співробітники кримінальної поліції Мукачівського відділу виявили наркотики в іноземного громадянина, який проживає на території Закарпаття. 10 грамів марихуани у 54-річного чоловіка правоохоронці знайшли під час санкціонованого обшуку за відповідним рішенням Мукачівського міськрайонного суду. Наркотики знаходилися в кухні підозрюваного в пачці від цигарок. Речовий доказ опечатано та відправлено на експертизу.

Крім цього в Мукачеві на вулиці Гвардійській патрульні зупинили підозрілого чоловіка, в якого правоохоронці виявили 5 грамів марихуани.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: