Вхiд на сайт
Авторизацiя

Податкова перевірить усіх підприємців, закритих після змін оподаткування

Державна фіскальна служба України планує перевірити всіх фізичних осіб-підприємців, які закрилися в кінці грудня 2016 - на початку січня 2017 року після внесення змін до законодавства щодо сплати єдиного податку. Про це повідомив глава ГФС Роман Насіров.

Податкова перевірить усіх підприємців, закритих після змін оподаткування


"Багато з тих, хто закрилися, це були непрацюючі суб'єкти господарської діяльності. Причому не працювали вони вже рік або два. Тому їх перевірити не так важко. Але були і такі випадки, коли ми розуміємо, але це важко довести, що підприємство працювало, але просто нічого не декларувало", - сказав він.

За словами Насірова, поряд із закриттям неробочих суб'єктів господарювання в січні відкрилося 28 тисяч нових.

"Процес перевірок встановлено законодавством, і він буде проходити у встановленому порядку. Якщо б у податковій політиці було передбачено, що є окремий порядок закриття – без перевірки. Ми перевіряємо згідно з кодексом", - додав глава ГФС.

Раніше Насіров повідомляв, що в січні 2017 року в Україні було ліквідовано 156 тис. фізосіб-підприємців.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: