Вхiд на сайт
Авторизацiя

За фактом переміщення цигарок у подвійному дні відкрито кримінальне провадження

Напередодні за фактом незаконного придбання, зберігання та транспортування з метою збуту прихованих від митного контролю тютюнових виробів відкрито кримінальне провадження.

За фактом переміщення цигарок у подвійному дні відкрито кримінальне провадження


Про це повідомляє ДФС у Закарпатській області.

Відомості про вчинення кримінального правопорушення, що кваліфікується за частиною 1 статті 204 Кримінального кодексу України, по матеріалах працівників відділу оперативного управління ГУ ДФС у Закарпатській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відділом нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Закарпатської області.

Нагадуємо, що йде мова про незаконне придбання з метою збуту, зберігання та транспортування з метою збуту прихованих від митного 21 080 пачок тютюнових виробів, вартістю 532 600 грн. Цигарки намагався перемістити через митний пост «Тиса» Закарпатської митниці ДФС в напрямку Угорщини громадянин України вантажним автомобілем марки «SCANIA» з напівпричепом марки «SAMRO».


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: