Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Хустщині спіймали нетверезих водіїв: один з них врізався в огорожу

За добу група швидкого реагування Хустщини спіймала двох водіїв, які сіли за кермо в стані алкогольного сп’яніння в райцентрі та в селі Велятино

На Хустщині спіймали нетверезих водіїв: один з них врізався в огорожу


Як повідомили у поліції Закарпаття, вчора, 15 лютого, група швидкого реагування Хустського відділу поліції склала два протоколи за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння.

Перший водій, будучи в стані алкогольного сп’яніння, в’їхав на своєму «Renault» в огорожу в селі Велятино Хуствського району. Чоловік, який уже мав проблеми з законом, відмовився від освідчення, мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Другий випадок стався в Хусті, ГШР зупинили «Fiat», який проігнорував знак «в’їзд заборонено». Правоохоронці доставили водія до місцевої лікарні, де його було освідчено. Аналіз показав, що хустянин перебував в стані алкогольного сп’яніння.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: