Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вкрав і продав: у Хусті затримали зловмисника, який демонтував котел з новобудови

До поліцейських звернулась власниця новобудови. Жінка повідомила про крадіжку котла. Правоохоронці вирахували злодія.

Вкрав і продав: у Хусті затримали зловмисника, який демонтував котел з новобудови


Як повідомляє ГУНП в Закарпатській області, вчора до поліції Хустського відділу звернулася місцева мешканка. 65-річна жінка повідомила, що з її новобудови, до якої ніхто не навідувався близько двох тижнів, викрали котел, вартістю 8 тисяч гривень.

В ході проведення оперативно- розшукових заходів співробітники кримінальноі поліції оперативно встановили особу, яка підозрюється у скоєнні даної крадіжки. Ним виявився 30-річний мешканець Міжгірського району.

В ході слідства стало відомо, що чоловік, пошкодивши замок на вхідних дверях, проник до будинку, звідки демонтував газовий котел та в подальшому продав його за 6,5 тисяч гривень.

Речовий доказ вилучено. За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу Украіни, тобто крадіжка з проникненням. За скоєне особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: