Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ціни на газ для населення зростати не будуть, - Гройсман

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман виключає підвищення цін на природний газ для населення з 1 квітня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби уряду з посиланням на слова прем'єра, передають Українські Новини.

Ціни на газ для населення зростати не будуть, - Гройсман


"Я не допущу жодного підвищення тарифів на газ для потреб населення. А тим, хто заявляють про можливе зростання цін на 40%, треба або відповідально працювати, або писати заяву на звільнення", - цитує прес-служба Гроймана.

14 лютого на сайті видання "Новое Время Бизнес" з'явилася стаття "Ринок газу: реформа вiд реформи відрізняється" під авторством головного комерційного директора НАК "Нафтогаз України" Юрія Вітренка, в якій він допускав, що у разі непродовження дії постанови №758 від 1 жовтня 2015 року (про спецобов'язки "Нафтогазу" i регульованi цiни на газ), ціна газу для населення стане ринковою, і, відповідно, збільшиться на 41%.

Стаття Вітренко була підписана з виноскою, що його позиція може не відповідати офіційній позиції "Нафтогазу".

Нагадаємо, з 1 лютого зросли ціни на газ для промисловості. Також у лютому знову підвищили тарифи на тепло на 7,5%.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: