Вхiд на сайт
Авторизацiя

Біля Ужгорода у початковій школі вибухнув твердопаливний котел

Біля Ужгорода у початковій школі вибухнув твердопаливний котел


У середу (15.02) над ранок у с.Невицьке, що біля Ужгорода, в початковій школі вибухнув твердопаливний котел. Надзвичайна подія сталася ще до початку навчання, коли ні в котельній, ні в приміщенні самої школи нікого не було, тому постраждалих внаслідок вибуху немає, повідомляє голова ОДА Геннадій Москаль:

– У Невицькій початковій школі навчається десятеро дітей, в обох класних кімнатах тут залишилися старі кахельні печі, тому школа й далі працюватиме в звичайному режимі, навчальний процес зупинятися не буде.

Причини НП зараз з’ясовують працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій. Імовірно, через технічні несправності вода із системи опалення потрапила в котел, внаслідок чого й стався вибух.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (2)
Юрий 15 лютого 2017 09:18
Не нравится 0 Нравится
Дешеве надійним не буває. Перед тим як прийняти рішення про купівлю дешевого і не надійного обладнання по завищеним цінам потрібно думати не лише про свій інтерес, а й про безпеку оточуючих.
Цитировать          1
Пан 15 лютого 2017 10:25
Не нравится 0 Нравится
Нич там не взорвалось. То перепугані балаболи хай пудняли. ЧП великоє найшли.
Цитировать          2
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: