Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як ідеально відсвяткувати самотнім День усіх закоханих

У місті панує аромат квітів і шоколаду, а соціальні мережі переповнені солодкими постами. День всіх закоханих уже близько. Твій настрій у цей день безпосередньо залежить від того, чого ти хочеш сама. 

Хочеш жаліти себе і заздрити ідеальним стосункам інших людей? Тоді заздалегідь купи упаковку носових хусточок і приготуйся плакати, розмазуючи туш по щоках. А тим, хто не бажає лити сльози і відчуває, що навіть 14 лютого може стати ідеальним святом для самотніх, пропоную такі сценарії на цей день.

День любові до себе
Як ідеально відсвяткувати самотнім День усіх закоханих

Цей святковий день можна провести з великою користю для душі й тіла. Наприклад, відвідай перукарню. Після цього вирушай у SPA-салон. А якщо фінанси співають романси, то відпочинок можна влаштувати собі вдома. Зроби розслаблювальну трав'яну ванну з пелюстками троянд, увімкни ліричну музику, запали у ванній кімнаті свічки, зроби собі коханій маску для обличчя, манікюр, корисний масаж ніг – і ти відчуєш себе богинею.

День любові до шопінгу

Як ідеально відсвяткувати самотнім День усіх закоханих


Шопінг люблять майже всі дівчата. Тому в цей день потрібно обов'язково бігти до магазину собі за подарунком. Причому це має бути не банальне сердечко, бо ти прийшла не допомогти магазину із розпродажем торішніх дрібничок, а порадувати себе чимось суттєвим. Тому пропоную вибрати в подарунок щось корисне і необхідне. Наприклад, стильні туфлі, весняні черевички, пальто або красивий комплект нижньої білизни, в якому ти відразу відчуєш себе королевою. Після такого шопінгу в тебе стовідсотково буде хороший настрій, тому його потрібно закріпити "продовження банкету".

День любові до друзів
Як ідеально відсвяткувати самотнім День усіх закоханих


А чому б у цей день не влаштувати гучну вечірку для всіх друзів, які також не мають особливих планів. Поклич до себе всіх тих, хто зустрічає День закоханих на самоті. Подивіться разом цинічну американську комедію, з'їжте піци в випийте смачного вина. Можна також влаштувати традиційне змагання в караоке. А якщо цього замало, тоді гайда на дискотеку. Нехай на тобі сьогодні буде не коктейльне плаття, а потерті джинси зі стильною майкою, адже ти збираєшся відірватися по-справжньому, без всіх цих трояндочок і поцілунків. Покажи народу, як треба веселитися.

День любові до людей
Як ідеально відсвяткувати самотнім День усіх закоханих



Приділи трохи уваги і турботи тим, хто її потребує: подаруй речі та іграшки дитячому будинку, влаштуй для дітлахів святкову вечерю, почастуй усіх солодощами.

Суворо заборонено у День всіх закоханих:

- дзвонити колишнім або хлопцям, які тобі не дуже подобаються, лише заради того, аби не залишатися в цей день на самоті;

- зачинятися вдома і нікуди не виходити;

- псувати собі настрій і накручувати себе.

Любові вам і щастя!

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: