Вхiд на сайт
Авторизацiя

Не на ту натрапив: 90-річна закарпатка повідомила в поліцію про телефонного шахрая

Поліція розшукує афериста, який намагався виманити в мешканки Іршави гроші. Закарпатську пенсіонерку намагалися ошукати телефонні шахраї, проте вона звернулася за допомогою до правоохоронців

Не на ту натрапив: 90-річна закарпатка повідомила в поліцію про телефонного шахрая


До 90-річної жительки Іршави зателефонував невідомий чоловік, який представився її внуком. Співрозмовник повідомив, що приїхав на Закарпаття з-за кордону і потрапив у скрутне становище, тому просив переказати гроші на особистий банківський рахунок. Такої суми в іршавчанки не було, і попервах вона хотіла попросити гроші у своїх знайомих, але зателефонувала до поліції.

Поліція швидко встановила, що телефонний дзвінок нічого спільного з родичами потерпілої немає. Правоохоронці переконалися, що внук заявниці в порядку і йому нічого не загрожує. За даним фактом поліція розпочала розслідування. Проводяться заходи щодо встановлення шахрая, який телефонував бабусі.

Як прокоментував начальник Іршавського відділення поліції підполковник Анатолій Шкирта, бабуся поступила дуже правильно і перевірила інформацію в правоохоронців. Головний поліцейський району закликав краян у подібних випадках завжди так поступати.

Правоохоронці вкотре застерігають громадян, аби були обережні, адже телефонні шахраї намагаються будь-яким способом увійти в довіру до жертви. Тому працівники поліції радять у всіх ситуаціях, які передбачають залучення фінансів, ретельно перевіряти всю наявну інформацію.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: