Вхiд на сайт
Авторизацiя

Скільки буде коштувати оренда квартир в 2017-му

Скільки буде коштувати оренда квартир в 2017-му
За рік оренда квартир у Києві подорожчала приблизно на 20%, розповідають експерти. В середньому по Україні вартість оренди бюджетної нерухомості виросла на 15-20%. Як прогнозують експерти, в цьому році зростання ринку продовжиться, однак кардинально ситуація не зміниться.

"На цей момент, в 2017-му, я не бачу причин для зростання вартості оренди. Якщо не буде зовнішніх факторів. Звичайно, є впливи політичної ситуації, військових дій. Але це ті глобальні чинники, які можуть на все вплинути. Але я все -таки думаю, що найближчі півроку буде все стабільно", – упевнений Артур Пилипчук.

У той же час ріелтор Максим Бабуряк зазначає: в середньому за рік квартири можуть подорожчати на 15-20%. Це, за словами експерта, залежить від економічної ситуації в країні, пише "Сегодня".

"На ринок багато факторів впливає. Ростуть зарплати, стає більше робочих місць, люди активніше шукають квартири – в результаті ціни на нерухомість ростуть", – говорить експерт.

При цьому ріелтори прогнозують: на початку літа кількість вільних квартир традиційно збільшиться. Житло звільнять студенти, а їх місця займуть сезонні робітники. При цьому в кінці серпня попит на ринку різко збільшиться, в результаті можуть вирости і ціни на нерухомість.

"Я б сказав, що може і на 500 гривень квартира, яка зараз коштує 5000 гривень, подорожчати. Це традиційно з року в рік повторюється. Але ті, хто вже живуть, можуть завжди домовитися і вартість квартири утримати. У нас на ринку ситуація, коли, в цілому, власники квартир і орендарі навчилися знаходити взаєморозуміння", – відзначає Максим Бабуряк.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: