Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мукачівець на балконі квартири зберігав наркотики і пристрій для куріння

Мукачівець на балконі квартири зберігав наркотики і пристрій для куріння
Працівники поліції знайшли в квартирі 29-річного мукачівця 6 грамів канабісу та пристрій для куріння. Речовину вилучено та направлено на експертизу. Триває слідство.

У рамках розслідування кримінального провадження за фактом правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 189 Кримінального кодексу України (Вимагання), на підставі ухвали суду, поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання 29-річного жителя Мукачева.

У ході обшуку квартири мукачівця правоохоронці виявили на балконі два паперові та один поліетиленовий пакет, в яких містилося 6 грамів подрібненої сухої речовини зеленого кольору, схожої на канабіс, а також пристрій для куріння. Вилучене направлено на дослідження, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За фактом зберігання наркотичних засобів без мети збуту (частина 1 статті 309 Кримінального кодексу України) розпочато досудове розслідування. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: