Вхiд на сайт
Авторизацiя

Продовження корупційного скандалу в Ужгороді: суд вирішив взяти Іштвана Цапа під варту

Взяти під варту до 24 березня - таке рішення винесли на сьогоднішньому засіданні Апеляційного суду. Також визначено розмір застави для підозрюваного.

Продовження корупційного скандалу в Ужгороді: суд вирішив взяти Іштвана Цапа під варту


Суд вирішив взяти Цапа під варту та оголосив заставу – 240 тисяч гривень, повідомляє Mukachevo.net. Таким чином апеляція прокуратури, яка вимагала змінити домашній арешт саме під взяття під варту, задоволено, але лише частково.

Справа у тім, що сторона обвинувачення вимагала заставу в 10 разів більшу, ніж призначена сьогодні, а саме 2 мільйони 560 тисяч гривень.

Утім, на сьогоднішньому засіданні Апеляційного суду Закарпатської області було ухвалено рішення про взяття під варту Іштвана Цапа до 24 березня з умовою застави розміром 240 тисяч гривень.

Зауважимо, що минулого тижня рішенням Ужгородського міськрайонного суду першого заступника мера Ужгорода посадили під домашній арешт на 2 місяці, попередньо відсторонивши від обов'язків на час слідства, хоча прокуратура тоді також вимагала взяття під варту. І саме це рішення сьогодні оскаржили.

7 лютого рішенням Апеляційного суду Закарпатської області було переглянуто запобіжний захід для 2-х інших фігурантів справи: їм збільшено заставу.

Нагадаємо, що Іштван Цап є одним із офіційних підозрюваних у кримінальній справі щодо вимагання та отримання хабара за земельні рішення.

Пізніше стало відомо про внесення застави за Іштвана Цапа. Наразі він вільний.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: