Вхiд на сайт
Авторизацiя

Оце так попросив закурити: в Ужгороді зловмисник відібрав телефон у перехожого

Працівники кримінальної поліції розшукали ужгородця, який відібрав на вулиці в перехожого мобільний телефон

Оце так попросив закурити: в Ужгороді зловмисник відібрав телефон у перехожого


Вчора, 9 лютого, в поліцію звернувся із заявою 41-річний житель Ужгорода та повідомив про грабіж. Як розповів потерпілий, на вулиці Заньковецької в обласному центрі Закарпаття до нього підійшов ввечері чоловік і попросив закурити. Потерпілий саме тримав у руці мобільний телефон, який незнайомець відібрав, штовхнув господаря і втік. Сума заподіяних збитків склала близько 3000 гривень.

Коли потерпілий описав нападника, працівники кримінальної поліції впізнали його, адже цей 34-річний ужгородець вже має судимість за скоєння крадіжок. Ще одне кримінальне провадження щодо нього, теж за багатьма епізодами крадіжок, на даний час перебуває на розгляді в суді. І от, перебуваючи під слідством, молодий чоловік пішов на скоєння більш тяжкого злочину – пограбунку.

Крадений телефон грабіжник встиг продати, тепер правоохоронці зясовують, кому саме. За фактом пограбунку (ст.186 Кримінального кодексу України) поліція розпочала кримінальне провадження. Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: