Вхiд на сайт
Авторизацiя

За минулу добу бойовики 82 рази обстріляли сили АТО, - прес-центр

За минулу добу бойовики 82 рази обстріляли сили АТО, - прес-центр
За минулу добу в зоні АТО зафіксовано 82 обстріли. Втрат серед українських військових немає. Про це прес-центр АТО повідомив на сторінці в Facebook.

На Донецькому напрямку з 152-мм артилерії російсько-окупаційні війська обстрілювали Луганське. З мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вони обстрілювали Невельске, Верхнеторецьке, Кам'янку, Авдіївку, Опитне, Піски, Троїцьке, Луганське, Миронівське і Зайцево. По Луганському та Авдіївці вогонь вели танки.

На Луганському напрямку з артилерії 152-мм і 122-мм загарбники обстрілювали Новотошківське і Кримське. Під вогонь мінометів потрапило Малинове. З гранатометів і стрілецької зброї бойовики били по Катеринівці, Попасній, Кримському, Новозванівці, Жовтому і Новоалександрівці. По Новозванівці вели вогонь БМП і БТР ворога.

На Маріупольському напрямку з 152-мм і 122-мм артилерії бойовики обстрілювали Мар'їнку, Лебединське та Широкіно. З мінометів били по Широкіно і Гнутовому. З гранатометів і стрілецької зброї накривали Лебединське, Водяне, Павлопіль, а також Широкіно і Гнутове.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: