Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді проведуть обстеження відремонтованих вулиць

В Ужгороді проведуть обстеження відремонтованих вулиць
Підготовлено наказ керівника департаменту міського господарства Ужгородської міської ради про проведення комісійного обстеження вулиць, зокрема Собранецької, Закарпатської, Перемоги та інших, де у 2016 році було зроблено капітальний ремонт.

До складу комісії залучать фахівців департаменту, відділу транспорту, державних закупівель і зв’язку, відділу технагляду і представників підрядної організації, яка проводила роботи.

Як відомо, за угодами про виконання робіт підрядник несе гарантійні зобов’язання і недоліки повинен виправляти власним коштом, інформує прес-служба Ужгородської міськради.

Також готується розпорядження міського голови про створення комісії, яка, щойно дозволить погода, проведе комплексне обстеження загалом усіх вулиць Ужгорода.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: