Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті спіймали серійного крадія: опубліковані ФОТО

Оперативники Тячівського відділу поліції оперативно затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання чоловіка, який обікрав будинок та магазин в смт. Солотвино

На Закарпатті спіймали серійного крадія: опубліковані ФОТО


Як повідомляють у поліції Закарпаття, вчора, 7 лютого, з різницею в півгодини до правоохоронців звернулося двоє потерпілих від крадіжок в смт. Солотвино Тячівського району. У першому випадку йшлося про крадіжку з господарського приміщення, в іншому – з магазину. Загалом потерпілим було нанесено збитку у 6,5 тисяч гривень.

Оперативники Тячівського відділу поліції оперативно встановили, що до обох крадіжок причетний один і той же чоловік. 27-річний місцевий мешканець, який уже був судимий за майновий злочин, затриманий в порядку ст. 208 КПК України та поміщений в ізолятор тимчасового тримання Хустського відділення поліції.

У чоловіка вилучили крадений велосипед, одяг, інше цінне майно та повернуто власникам. За обома фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжки з проникненням.

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Слідство триває, вивчається причетність підозрюваного до інших, аналогічних злочинів.

На Закарпатті спіймали серійного крадія: опубліковані ФОТО
На Закарпатті спіймали серійного крадія: опубліковані ФОТО



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: