Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Мукачеві молодик оригінальним способом поповнив свій банківський рахунок

Співробітники Мукачівського відділу поліції розшукали чоловіка, який поцупив банківську картку та перевів кошти собі на рахунок

В Мукачеві молодик оригінальним способом поповнив свій банківський рахунок


До поліції Мукачева звернувся 38-річний військовослужбовець і повідомив, що в нього з банківської картки зникли близько шести тисяч гривень. За даним фактом було розпочато досудове розслідування, в ході якого співробітники кримінальної поліції встановили, що до крадіжки банківської картки причетний сусід потерпілого по кімнаті, 22-річний чоловік, уродженець м. Київ.

Чоловіки військовослужбовці та удвох винаймають квартиру у Мукачеві. Молодший скориставшись відсутності сусіда вкрав у нього банківську картку та в подальшому перерахував з неї собі на картку 5600 гривень.

Про те що, у нього з картки вкрали гроші потерпілий довідався коли йому прийшло смс-повідомлення. Чоловік одразу повідомив в поліцію.

Відомості за даним кримінальним правопорушенням внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 185 Кримінального кодексу Украіни, а також вирішується питання по відкриттю кримінального провадження за ч. 1 статті 357 ( крадіжка документів). Слідство триває, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: