Вхiд на сайт
Авторизацiя

Хороші новини: на Закарпатті більше немає підтоплених дворогосподарств

Як повідомляють рятувальники, підтопленими залишаються сільгоспугіддя та присадибні ділянки. Також інформують про обмежений рух автотранспорту на деяких закарпатських дорогах.

Хороші новини: на Закарпатті більше немає підтоплених дворогосподарств


Станом на 13:00 6 лютого підтоплень дворогосподарств на території області не зафіксовано. Залишаються підтоплення 72 Га сільгоспугідь та 4,3 га присадибних ділянок у Виноградівському районі, повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

В зв’язку з формування на р. Латориця в районі м. Чоп максимальних рівнів паводку продовжується перелив місцевої заплавної автодороги Тисянка-Геївці завдовжки 150-200 м. Рух автотранспорту обмежено.

Також, паводковою водою перелито дорожнє полотно на автошляху місцевого значення Шаланки-Комяти у Виноградівському районі завдовжки до 150 м. Рух автотранспорту обмежено.

За інформацією місцевих органів влади станом на 13:00 потреби у евакуації населення немає.

Льодовий затор на річці Уж у зоні українсько-словацького кордону самостійно ліквідувався.

Всього до ліквідації наслідків підтоплень залучено підрозділи ДСНС та комунальні служби Закарпатської області 284 чоловіка та 49 одиниць техніки, у тому числі від У ДСНС України у Закарпатській області 63 рятувальника, 19 одиниць техніки та 2 плавзасоби.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: