Вхiд на сайт
Авторизацiя

Синоптики розповіли, якою буде погода на початку тижня

Синоптики розповіли, якою буде погода на початку тижня
У найближчу добу, 6 лютого, погоду більшої частини території України визначатиме волога і відносно тепла повітряна маса, більш холодне повітря буде надходити лише на північ Лівобережжя, повідомляє Укргідрометцентр.

На півночі Лівобережжя – без істотних опадів, температура вночі 10-15° морозу, вдень 7-12° морозу. На заході і півдні країни невеликий мокрий сніг, в більшості західних областей помірні опади; температура вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла, на Закарпатті вночі близько 0°, вдень 2-7° тепла. На решті території невеликий, в Житомирській, Київській і Вінницькій областях помірний сніг; температура вночі 5-10° морозу, вдень 3-8° морозу.

По всій Україні, крім півдня, на дорогах ожеледиця. Вітер східний, північно-східний, 5-10 м/с.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, за весь період метеорологічних спостережень у Києві 6 лютого найвища температура вдень була зафіксована на позначці 7,6° вище нуля в 1990 році, найнижча – вночі на позначці 30,4° градусів морозу в 1929 році.

У вівторок, 7 лютого, в східній частині України – без істотних опадів, на решті території сніг, на Закарпатті з дощем, вдень у Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Одеській, Миколаївській областях місцями сильний сніг, в південних і центральних областях місцями хуртовини.

На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 7-12 м/с, в південній частині, більшості центральних і східних областей місцями пориви 15-20 м/с.

Зниження температури вночі до 13-18°, вдень до 9-14° морозу; в Сумській, Харківській, Луганській областях, вночі до 19-24°, вдень до 13-17° морозу; в південних областях і Прикарпатті вночі до 7-12°, вдень до 3-8° морозу. На Закарпатті вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: