Вхiд на сайт
Авторизацiя

Назвали найдивніші державні закупівлі по ProZorro

Серед найдивніших державних закупівель по ProZorro назвали дитячі іграшки, хрести й домовини.

Назвали найдивніші державні закупівлі по ProZorro


1. Розвиваючі іграшки

На 5,1 тис. грн у Нацбанку придбали 2 набори кубиків, економічні настільні ігри, ділову гру “Щурячі перегони-1” і логічну – “Танграм”. У Нацбанку пояснили, що цими іграми заповнили дитячу кімнату.

2. Хрести, домовини

У міському комунальному підприємстві “Комунтранс” Костянтинівської міської ради по ProZorro придбали труни, хрести на 50 тис. грн.

3. Послуги пошуку

Комунальне підприємство “Ритуальна служба” з Нікополя Дніпропетровської області провело тендер на 130 тис. грн з “закупівлі з пошуку інформації про клієнтів”.

“За надані послуги за цим договором замовник сплачує виконавцю 5 відсотків від загальної суми реалізованих ритуальних товарів та послуг клієнтам (рідним і близьким померлих, інформацію про яких надав виконавець)”, – йдеться в угоді.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: